Sózott tök recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 6 kg tök
- 12 dkg. só
- 1 cs kapor
- 0,5 g nátriumbenzoát
Elkészítése: A hámozott tököt legyaluljuk, lesózzuk, és 5 órát állni hagyjuk. Lecsepegtetjük, hozzákeverjük a kaprot, a tartósítót és üvegekbe rakjuk. Az egyes rétegeket alaposan megsózzuk. Lezárjuk, és hűvös helyen tároljuk. Használat elött a sót jól kikell áztatni. A fent leírt adag 3 db. literes üvegre vonatkozik.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.