Rumos szilva recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1,5 kg. szilva
- 3 dl. víz
- 1 kg. cukor
- 2 g. citromsav
- 2 dl. rum
Elkészítése: A megmosott kimagozott szilvát szitára tesszük, és hagyjuk szikkadni, majd üvegbe rakjuk. A vízbe feloldjuk a cukrot, a citromsavat és kevergetve 10 percig főzzük. A habot leszedjük, és a szirupot a szilvára öntjük. Ha kihűl ráöntjük a rumot és lezárjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.