Lecsó recept

Hozzávalók:
- paprika
- paradicsom (én fele annyit szoktam használni a paprika mennyiségéhez képest)
- szalicil
Elkészítése:
A paprikát és a paradicsomot megtisztítjuk. A paprikából a magházat eltávolítjuk, majd kockákra vágjuk, a paradicsomot cikkekre.
Együtt egy nagy lábasban feltesszük főni. Nem kell hozzá adni semmit, mert majd a paradicsom levet ereszt, abban kell egy kicsit főzni.
Amikor a paprika félig megfőtt, üvegekbe töltjük, mindegyik tetejére egy fél mokkáskanálnyi szalicilt teszünk, jól lekötjük, majd vízfürdőben felforraljuk, kihűlésig dunsztoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »