Lecsó recept

Hozzávalók:
- paprika
- paradicsom (én fele annyit szoktam használni a paprika mennyiségéhez képest)
- szalicil
Elkészítése:
A paprikát és a paradicsomot megtisztítjuk. A paprikából a magházat eltávolítjuk, majd kockákra vágjuk, a paradicsomot cikkekre.
Együtt egy nagy lábasban feltesszük főni. Nem kell hozzá adni semmit, mert majd a paradicsom levet ereszt, abban kell egy kicsit főzni.
Amikor a paprika félig megfőtt, üvegekbe töltjük, mindegyik tetejére egy fél mokkáskanálnyi szalicilt teszünk, jól lekötjük, majd vízfürdőben felforraljuk, kihűlésig dunsztoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »