Kukorica télire recept

Hozzávalók:
- kukorica
- só
- víz
- tartósítószer
Elkészítése:
Sós vízben főzzük meg félig a kukoricákat, majd hűtsük ki. Éles késsel vágjuk le a szemeket. Az így kapott kukoricát tegyük alaposan kimosott üvegekbe, majd merjük tele a főzőlével, úgy, hogy ellepje. Tetejére tegyünk egy késhegynyi tartósítószert és zárjuk le alaposan. 1 órán át gőzöljük ki, majd hűtsük ki és már tehetjük is a spájzba.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »