Gyümölcsös kompót recept

Hozzávalók:
- 2 alma
- 200 g fagyasztott eper
- 200 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 100 g édesítőszer
- őrölt fahéj
- szegfűszeg
- citromlé
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. Annyi vízben tesszük fel főni, ami ellepi. Hozzáadjuk az édesítőszert, fahéjat, szegfűszeget és a citromlevet.
Felforraljuk, majd rögtön hozzáadjuk a fagyasztott epret és a fagyasztott erdei gyümölcsöt. Forrásba hozzuk, majd elzárjuk alatta a gázt.
Melegen és hidegen is fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »