Gyümölcsös kompót recept

Hozzávalók:
- 2 alma
- 200 g fagyasztott eper
- 200 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 100 g édesítőszer
- őrölt fahéj
- szegfűszeg
- citromlé
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. Annyi vízben tesszük fel főni, ami ellepi. Hozzáadjuk az édesítőszert, fahéjat, szegfűszeget és a citromlevet.
Felforraljuk, majd rögtön hozzáadjuk a fagyasztott epret és a fagyasztott erdei gyümölcsöt. Forrásba hozzuk, majd elzárjuk alatta a gázt.
Melegen és hidegen is fogyasztható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »