Ecetes gomba recept

Hozzávalók:
- 2 kg. gomba
- 1 dl. ecet (20%)
- 9 dl. víz
- 5 szem bors
- 2 babérlevél
- 2 fej hagyma
Elkészítése: A tisztított felszelt gombát ecetes vízbe felforraljuk, 5 percig főzzük, leöblítjük, és üvegekbe rakjuk. A vizet a sóval, fűszerekkel, hagymával felforraljuk, leszűrjük, az ecetet hozzáadjuk, és a gombára öntjük. 4-5 nap múlva leszűrjük a levét újra forraljuk, és visszaöntjük. Dupla celofánnal zárjuk le.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »