Ecetes gomba recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 kg. gomba
- 1 dl. ecet (20%)
- 9 dl. víz
- 5 szem bors
- 2 babérlevél
- 2 fej hagyma
Elkészítése: A tisztított felszelt gombát ecetes vízbe felforraljuk, 5 percig főzzük, leöblítjük, és üvegekbe rakjuk. A vizet a sóval, fűszerekkel, hagymával felforraljuk, leszűrjük, az ecetet hozzáadjuk, és a gombára öntjük. 4-5 nap múlva leszűrjük a levét újra forraljuk, és visszaöntjük. Dupla celofánnal zárjuk le.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.