Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé recept

Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 4 szelet trappista sajt
    • 4 szelet bacon
    • 2 fej lila hagyma
    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon.

    A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk.

    A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk.

    A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát.

    A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá