Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve recept

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 30 dkg tömlős krémsajt
    • 5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
    • 10 dkg sonka
    • 8 szelet bacon
    • őrölt fehér bors
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

    A krémsajtba keverjük a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.

    Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket, pici vizet öntünk alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá