Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb recept

Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 3-4 csirkecomb
    • 50 dkg csiperke (legjobb a barna),
    • csomag medvehagyma
    • 2 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • majoránna
    • rozmaring
    • pirospaprika
    • 2-3 szelet tejben áztatott fehér kenyér
    • 1 fej vöröshagyma

    Elkészítése: A gombából készítsünk paprikást. Ha kihűlt botmixer segítségével aprítsuk össze, majd keverjük össze a zsemlékkel, medvehagymával, főtt tojásokkal, fűszerekkel végül a nyers tojással.

    A csirkecombokat mossuk meg és papírtörlő segítségével szárítsuk meg. Fűszerezzük be kívül és a bőre alatt is. (masszírozzuk bele a fűszereket). Ezután töltsük meg a töltelékkel.

    Érdemes sütés előtt néhány órával így előkészíteni, mert az a néhány óra csodákat tesz vele.
    Kiolajozott tepsibe tegyük a töltött combokat, közéjük tehetünk nagyobb hasábokra vágott burgonyát is, így letudjuk a köretet is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá