Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemell tejszínes-sajtos raguval recept

Csirkemell tejszínes-sajtos raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Húshoz:

    • 6 szelet csirkemell
    • bors
    • 1 dl étolaj

    Feltéthez:

    • 30 dkg mexikói vegyes zöldség
    • 20 dkg vargánya gomba (szeletelve)
    • 3 dkg vaj
    • 10 dkg tejszínes sajt (tömlős)
    • bors
    • 2 dl főzőtejszín
    • 1 ek liszt

    Tetejére:

    • 15 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.

    Étolajon mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd papírtörlőre szedjük.

    A zöldségeket a vajon megpároljuk és fűszerezzük sóval, borssal.

    A tejszínt, a tömlős sajtot és a liszttel kikeverjük, majd a zöldségekre öntjük és összeforraljuk. Langyosra hűtjük.

    Egy hőálló tálat vajjal kikenjük. Az elősütött húst lerakjuk az aljára. A zöldséges ragut elosztjuk a húsokon, reszelt sajttal megszórjuk.

    180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük kb 25 perc alatt.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá