Karamellás babapiskóta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 doboz babapiskóta
- 10 dkg kristálycukor
- 15 dkg dió vagy mogyoró
- 15 dkg margarin (vaj)
- 15 dkg porcukor
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál rum
- egy kis olaj
Elkészítése:
A kristálycukrot aranyszínűre pirítjuk, az apróra vágott diót vagy mogyorót belekeverjük és kiolajozott tányérra öntjük, majd ha kihűlt összetörjük. A margarint(vajat)kikeverjük a porcukorral 3 tojássárgájával és hozzáadjuk a grillázs 2/3 részét, 2 evőkanál rumot végül a tojások keményre felvert habját. Egy mély üvegtál aljába teszünk a krémből majd egy sor babapiskótát és így rétegezzük úgy, hogy a tetejére krém kerüljön. A maradék tört grillázst a tetejére szórjuk. Hűtőbe tesszük minimum 1-2 órát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.