Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos bundában sült hússzeletek recept

Krémsajtos bundában sült hússzeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 13 szelet hús
    • 4 dl tej
    • 12 ek liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 db natúr tömlős krémsajt (200 g)
    • 1 ek étolaj
    • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
    • 2-3 gerezd fokhagyma (zúzott)
    • só (ízlés szerint)

    Sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A felszeletelt húst megmossuk, kiklopfoljuk és megsózzuk.

    A tojásokat a tömlős sajttal, az őrölt fekete borssal, a zúzott fokhagymával és az étolajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a lisztet. Az egészet alaposan, csomómentesen összekeverjük.

    A hússzeleteket a sajtos masszába jól belemártogatjuk, majd bő, forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

    Tipp:

    Ez a krémsajtos bunda mennyiség 13 db hússzeletre van megadva, de ha Te kevesebb adagot készítesz, könnyen kiszámolhatod a neked megfelelő mennyiséget. 1 dl tejhez 3 ek. lisztet kell adni. Vagyis a 6-7 db húshoz 2 dl tej és 6 ek. liszt kell kb. A tömlős krémsajtból és a tojásból is elég 1-1 db. Fokhagymából is csak 1-2 gerezd kell.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá