Tárkonyos húsgombóc leves

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

Húsgombóc:

  • 50 dkg pulykacomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kk őrölt római kömény
  • 1 kk őrölt fehér bors
  • 1 tojás
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 1 ek petrezselyemzöld

Leves:

  • 2 ek zsír
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 1 karalábé
  • 1 zeller
  • 3 gomba
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg karfiol
  • 10 db kelbimbó
  • 5 dl főzőtejszín
  • 1 ek tárkony (szárított, morzsolt)
  • 1 ek petrezselyemzöld
  • őrölt bors