Gyümölcsös boleró torta

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 4 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 1 dl tej
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg finomliszt
  • 1 csomag sütőpor

Krémhez:

  • 15 dkg cukor
  • 1 tasak vaníliás pudingpor
  • 3 dl habtejszín
  • 3 dl tej
  • 1 tk citromlé
  • 1 citromból nyert citromhéj
  • 2 ek zselatin
  • 1 dl víz

Tetejére:

  • 20 dkg cukor
  • 2 tasak piros boleró italpor
  • 7 dl víz
  • 2 tasak vaníliás pudingpor

Díszítéshez:

  • 10 dkg eper
  • 10 dkg szőlő
  • 20 dkg ananászkonzerv