Kecskesajttal töltött káposztás fánk, zöldfűszeres mártogatóssal

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

Kb. 15-20 darabhoz:

  • 20 dkg főtt burgonya
  • 1 kis fej káposzta reszelve (80-90 dkg)
  • 30 dkg  liszt + a nyújtáshoz
  • 1 dl tej
  • csipet cukor
  • 2 dkg élesztő
  • 2 tojássárgája
  • 1 ek tejföl
  • 2 ek olaj
  • bors
  • 15 dkg lágy kecskesajt
  • 0,5 csokor friss metélőhagyma
  • olaj a sütéshez

A tálaláshoz:

  • 3 dl tejföl, vagy joghurt
  • 0,5 csokor friss metélőhagyma
  • 0,5 csokor friss petrezselyem
  • néhány levél friss bazsalikom