Gyümölcsös szelet citromos krémmel

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

20×30 cm-es tepsihez

Piskótához:

  • 4 tojás
  • 22 dkg porcukor
  • 10 dkg olvasztott vaj
  • 1 nagy citrom leve és reszelt héja
  • 15 dkg liszt
  • 1 késhegynyi sütőpor

A piskóta lekenéséhez:

  • 2 ek házi baracklekvár

A krémhez:

  • 3 dl tejföl
  • 3 dl tejszín
  • 10 dkg cukor (vagy ízlés szerint)
  • 1 citrom leve és reszelt héja
  • 1 ek zselatin

A krémre:

  • 820 gramm vegyes gyümölcs (befőtt)

A tetejére:

  • 2 színtelen tortazselé
  • 4,5 dl befőttlé vízzel kiegészítve (cukrot nem tettem hozzá,mert kellemes íze volt)