Vörösboros bab- és lencsegulyás

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 15 dkg sertéslapocka
  • 10 dkg füstölt parasztkolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 1 ek disznózsír
  • 1 fehér babkonzerv paradicsomos mártásban (40 dkg)
  • 1 lencsekonzerv (40 dkg)
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 kicsi zeller
  • 1 szál zellerlevél
  • 1 csípős hegyes paprika
  • 2 chili
  • 1 krumpli
  • 1 ek gulyáskrém
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • őrölt kömény
  • 1 dl vörösbor
  • 1 ek liszt
  • 1 dl tejföl