Hercegnő torta

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

Piskótatekercs:

  • 5+5 tojássárgája
  • 5+5 ek cukor
  • 3+3 ek rétesliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 5 +5 tojásfehérjéből felvert hab
  • lekvár a tekercseket megtölteni

Gesztenyés krém:

  • 4 dl tej
  • 4 púpos ek sima liszt
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • pici rum
  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg cukor
  • 1 zseléfix (vagy színtelen tortazselé)

Díszíteni:

  • fél liter cukrászhab (cukrozott)
  • ételfesték, amilyen színű ruhát szeretnénk
  • dekor cukor

Továbbá:

  • műanyag baba (kb. 15-20 cm magas)
  • folpack körbetekerni