Joghurtos-csokis krémes

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

Piskótához:

  • 6 tojás
  • 6 cukor
  • 6 ek finomliszt
  • 1 késhegynyi sütőpor

A csokis krémhez:

  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 10 dkg csokoládé
  • 2,5 dl tej
  • 4 ek cukor
  • 0,5 dl víz
  • 1 ek zselatin
  • 1 dl habtejszín

A rózsaszín krémhez:

  • 1 csomag epres pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 4 ek cukor
  • 120 gramm meggyes joghurt
  • 0,5 dl víz
  • 1 ek zselatin
  • 1 dl habtejszín

A lapok lekenéséhez:

  • 70 ml tej és 20 ml rumaroma keveréke

A bevonathoz:

  • 10 dkg csokoládé
  • 1 ek. étolaj
  • díszítő cukor