Joghurtos-csokis krémes
Hozzávalók 6 fő részére
Hozzávalók:
Piskótához:
- 6 tojás
- 6 cukor
- 6 ek finomliszt
- 1 késhegynyi sütőpor
A csokis krémhez:
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 10 dkg csokoládé
- 2,5 dl tej
- 4 ek cukor
- 0,5 dl víz
- 1 ek zselatin
- 1 dl habtejszín
A rózsaszín krémhez:
- 1 csomag epres pudingpor
- 2,5 dl tej
- 4 ek cukor
- 120 gramm meggyes joghurt
- 0,5 dl víz
- 1 ek zselatin
- 1 dl habtejszín
A lapok lekenéséhez:
- 70 ml tej és 20 ml rumaroma keveréke
A bevonathoz:
- 10 dkg csokoládé
- 1 ek. étolaj
- díszítő cukor