Violetta torta

Hozzávalók 10 fő részére

Hozzávalók:

26 cm-es olajos piskóta:

  • 20 dkg kristálycukor + 8 dkg a habhoz
  • 35 dkg liszt
  • 1,5 dl tej
  • 1,5 dl olaj
  • 3 tojás (ha kicsik a tojások, 1-2 tojással adhatunk többet)
  • 1 cs sütőpor
  • 1 csipet só

Krém:

  • 2 nagy doboz tejföl
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 kisebb üveg eperdzsem
  • 20 dkg porcukor
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag habfix
  • 1 csomag expressz zseléfix

Vajkrém az unidec bevonat alá:

  • 25 dkg margarint
  • 25 dkg porcukor
  • 1 csipet só
  • mandula aroma (vagy vanília eszencia)
  • annyi hideg víz, hogy jól kenhető legyen

Továbbá:

  • lila és fehér unidec (kb. 1/2- 3/4 kg)