Orjaleves daragaluskával
Hozzávalók 6 fő részére
Hozzávalók:
- 1,5 kg húsos karajcsont darabolva
- 40 dkg karaj vagy tarja egyben
- 5 szál sárgarépa
- 3 szál fehérrépa
- 1 kisebb zeller gumó a zöldjével együtt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 hegyes, erős zöldpaprika
- 1 kisebb karalábé
- 1 cikk kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 10-15 szem feketebors
- 1 körömnyi babérlevél
- só ízlés szerint
Daragaluskához:
- 2 tojás
- 1 evőkanál olaj
- 1 mokkáskanál só
- búzadara, amennyit a tojás felvesz
- 1 evőkanálnyi aprított zöldpetrezselyemzöld