Orjaleves daragaluskával
	
		
			Hozzávalók 6 fő részére		
		
			Hozzávalók:
- 1,5 kg húsos karajcsont darabolva
 
- 40 dkg karaj vagy tarja egyben
 
- 5 szál sárgarépa
 
- 3 szál fehérrépa
 
- 1 kisebb zeller gumó a zöldjével együtt
 
- 1 csokor petrezselyemzöld
 
- 1 hegyes, erős zöldpaprika
 
- 1 kisebb karalábé
 
- 1 cikk kelkáposzta
 
- 1 fej vöröshagyma
 
- 4-5 gerezd fokhagyma
 
- 10-15 szem feketebors
 
- 1 körömnyi babérlevél
 
- só ízlés szerint
 
Daragaluskához:
- 2 tojás
 
- 1 evőkanál olaj
 
- 1 mokkáskanál só
 
- búzadara, amennyit a tojás felvesz
 
- 1 evőkanálnyi aprított zöldpetrezselyemzöld