Orjaleves daragaluskával

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

  • 1,5 kg húsos karajcsont darabolva
  • 40 dkg karaj vagy tarja egyben
  • 5 szál sárgarépa
  • 3 szál fehérrépa
  • 1 kisebb zeller gumó a zöldjével együtt
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 hegyes, erős zöldpaprika
  • 1 kisebb karalábé
  • 1 cikk kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 10-15 szem feketebors
  • 1 körömnyi babérlevél
  • só ízlés szerint

Daragaluskához:

  • 2 tojás
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál só
  • búzadara, amennyit a tojás felvesz
  • 1 evőkanálnyi aprított zöldpetrezselyemzöld