Kapros vaddisznó raguleves

Hozzávalók 12 fő részére

Hozzávalók:

  • 1,5 kg vadhús (vaddisznó)
  • 4 sárgarépa tisztítva és karikákra vágva
  • 2 petrezselyemgyökér tisztítva és karikákra vágva
  • 1 zeller
  • 1 karalábé tisztítva és hasábokra vágva
  • 5 krumpli kockára vágva
  • 2 fej hagyma
  • 1 fej fokhagyma tisztítva és finomra aprítva
  • 20 dkg gomba szeletelve
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 csokor kapor finomra aprítva
  • 1 csokor petrezselyemzöld finomra aprítva
  • 3 szál kakukkfű levelei lecsipkedve
  • fél citrom
  • 1 teáskanál őrölt fűszerpaprika
  • 1 pohár fehérbor (száraz)
  • 2 zöldpaprika
  • 500 g főzőtejszín
  • 2 evőkanál keményítő