Kapros vaddisznó raguleves
Hozzávalók 12 fő részére
Hozzávalók:
- 1,5 kg vadhús (vaddisznó)
- 4 sárgarépa tisztítva és karikákra vágva
- 2 petrezselyemgyökér tisztítva és karikákra vágva
- 1 zeller
- 1 karalábé tisztítva és hasábokra vágva
- 5 krumpli kockára vágva
- 2 fej hagyma
- 1 fej fokhagyma tisztítva és finomra aprítva
- 20 dkg gomba szeletelve
- 1 evőkanál zsír
- 1 csokor kapor finomra aprítva
- 1 csokor petrezselyemzöld finomra aprítva
- 3 szál kakukkfű levelei lecsipkedve
- fél citrom
- 1 teáskanál őrölt fűszerpaprika
- 1 pohár fehérbor (száraz)
- 2 zöldpaprika
- 500 g főzőtejszín
- 2 evőkanál keményítő