Hozzávalók:
Dió grillázs hozzávalói:
- 20 dkg dió
- 2-3 ek kristálycukor
Grillázs tészta hozzávalói 24 cm-es tortaformához:
- 6 db tojásfehérje (145 g)
- 4 db tojássárgája (60 g)
- 5 dkg porcukor
- 2 dkg liszt
- 8 dkg dió grillázs (ledarálva)
- 3 dkg dió (apróra vágva)
Étcsokoládés mousse hozzávalói:
- 17 dkg étcsokoládé (70%-os)
- 3 tojássárgája (kb. 50 g)
- 50 cl rum (v. 1 ek rumaroma)
- 1 ek porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 5 g zselatin (por)
- 3,5 dl habtejszín (30%-os)
Narancszselé hozzávalói:
- 2 dl frissen facsart narancslé (v. 100%-os narancslé)
- 1 narancs reszelt héja
- 5 dkg porcukor
- 10 g zselatin (por)
Fehér csokoládés mousse hozzávalói:
- 17 dkg fehér csokoládé
- 3 db tojássárgája (50-55 g)
- 1 ek porcukor
- 2 tk vaníliaaroma
- 3,5 dl habtejszín (30 %-os v. Hulala)
- 5 g zselatin (por)
Csokoládé ganache hozzávalói:
- 10 dkg étcsokoládé (70 %-os)
- 1 dl habtejszín