Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
A páchoz:
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál sárgabaracklekvár
- 1 mokkáskanál, durvára darált színesbors keverék
- 3 ágacska friss rozmaring
- 1 kiskanál őrölt kömény
- 1 dl olaj
A töltelékhez:
- 10 dkg magozott meggy (fagyasztott)
- 5 dkg kockázott bacon
- 0,5 dl meggy pálinka
- 1 csipet őrölt szegfűszeg
- só, bors ízlés szerint
A rizslepényhez:
- 15 dkg rizs
- 1 dl főzőtejszín
- 2 db tojás
- 1 evőkanál burgonyakeményítő
- 1 db babérlevél
- só, bors ízlés szerint
- 1 db póréhagyma
- 2 dkg vaj
- só, bors ízlés szerint