Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel

Hozzávalók 2 fő részére

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 db kacsacomb

A páchoz:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál sárgabaracklekvár
  • 1 mokkáskanál, durvára darált színesbors keverék
  • 3 ágacska friss rozmaring
  • 1 kiskanál őrölt kömény
  • 1 dl olaj

A töltelékhez:

  • 10 dkg magozott meggy (fagyasztott)
  • 5 dkg kockázott bacon
  • 0,5 dl meggy pálinka
  • 1 csipet őrölt szegfűszeg
  • só, bors ízlés szerint

A rizslepényhez:

  • 15 dkg rizs
  • 1 dl főzőtejszín
  • 2 db tojás
  • 1 evőkanál burgonyakeményítő
  • 1 db babérlevél
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 db póréhagyma
  • 2 dkg vaj
  • só, bors ízlés szerint