Almás- madulás sütemény

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

  • 125 g vaj (tészta)
  • 125 g porcukor (tészta)
  • 1 csomag vaníliás cukor (tészta)
  • 1 csipet só (tészta)
  • 175 g liszt (sima és féldara, tészta)
  • 2 tk sütőpor (tészta)
  • 50 ml tej (tészta)
  • 1 tojás (tészta)
  • 1 tojássárgája (tészta)
  • 100 g mandulapehely (tésztára)
  • 1 csomag fahéjas cukor (tésztára)
  • 1 tojás (tésztára)
  • 400 g alma (kockára vágva, töltelék)
  • 300 ml víz (töltelék)
  • 100 g cukor
  • 1 csomag fahéjas cukor (töltelék)
  • 1⁄2 citromlé (töltelék)
  • 1 vaníliás pudingpor (töltelék)
  • 300 g fehér joghurt (joghurtos töltelék)
  • 20 g porcukor (joghurtos töltelék)
  • 1 csomag fahéjas cukor (joghurtos töltelék)
  • 250 ml habtejszín (joghurtos töltelék)
  • 20 g zselatinpor (joghurtos töltelék)
  • 100 ml forró víz (joghurtos töltelék)