Almás- madulás sütemény
Hozzávalók 6 fő részére
Hozzávalók:
- 125 g vaj (tészta)
- 125 g porcukor (tészta)
- 1 csomag vaníliás cukor (tészta)
- 1 csipet só (tészta)
- 175 g liszt (sima és féldara, tészta)
- 2 tk sütőpor (tészta)
- 50 ml tej (tészta)
- 1 tojás (tészta)
- 1 tojássárgája (tészta)
- 100 g mandulapehely (tésztára)
- 1 csomag fahéjas cukor (tésztára)
- 1 tojás (tésztára)
- 400 g alma (kockára vágva, töltelék)
- 300 ml víz (töltelék)
- 100 g cukor
- 1 csomag fahéjas cukor (töltelék)
- 1⁄2 citromlé (töltelék)
- 1 vaníliás pudingpor (töltelék)
- 300 g fehér joghurt (joghurtos töltelék)
- 20 g porcukor (joghurtos töltelék)
- 1 csomag fahéjas cukor (joghurtos töltelék)
- 250 ml habtejszín (joghurtos töltelék)
- 20 g zselatinpor (joghurtos töltelék)
- 100 ml forró víz (joghurtos töltelék)