Gránátalmás-vörösboros libacomb vöröspesto-s mozzarellával
Hozzávalók 4 fő részére
Hozzávalók:
- 6 nagy vagy 8 normál libacomb
- 3 gránátalma
- 0,5 l jó minőségű vörösbor
- 2 ek vaj
- só, bors
- 70 dkg krumpli
- 4 kápia paprika
- kb. 1,5 dl tej
- 3 ek vaj
- 2 tojás
- kevés liszt
- só, fehér bors
- 2 kis csomag mini mozzarella
A vörös pesto-hoz:
- 5 db szárított, olívaolajban eltett paradicsom
- 2 ek friss bazsalikom
- fél dl a paradicsom olajából
- 1 dl passzírrozott paradicsom (passata)
- 1,5 dl extra szűz olívaolaj
- 1 ek fenyőmag
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 g grana padano vagy parmezán
- kevés só, bors