Gránátalmás-vörösboros libacomb vöröspesto-s mozzarellával

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 6 nagy vagy 8 normál libacomb
  • 3 gránátalma
  • 0,5 l jó minőségű vörösbor
  • 2 ek vaj
  • só, bors
  • 70 dkg krumpli
  • 4 kápia paprika
  • kb. 1,5 dl tej
  • 3 ek vaj
  • 2 tojás
  • kevés liszt
  • só, fehér bors
  • 2 kis csomag mini mozzarella

A vörös pesto-hoz:

  • 5 db szárított, olívaolajban eltett paradicsom
  • 2 ek friss bazsalikom
  • fél dl a paradicsom olajából
  • 1 dl passzírrozott paradicsom (passata)
  • 1,5 dl extra szűz olívaolaj
  • 1 ek fenyőmag
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 g grana padano vagy parmezán
  • kevés só, bors