Fahéjas- szilvatorta

Hozzávalók 12 fő részére

Hozzávalók:
Piskóta:

  • 6 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 4 ek víz
  • 20 dkg liszt
  • 2 ek fahéj
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 2 ek olaj
  • 15 dkg szilva

Fahéjas krém:

  • 35 dkg cukor
  • 6 ek víz
  • 2 vaníliáscukor
  • 5 tojás
  • 3 ek liszt
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 3 dl tejszín
  • 15dkg margarin

Tejporos bevonó massza:

  • 25 dkg porcukor
  • 10 dkg tejpor
  • 50 g keményítő
  • 30 g olvasztott margarin
  • 4 ek víz
  • 1 ek méz
  • Por-, vagy gélfesték