Diabetikus diótorta

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:
Piskóta:

  • 6 tojás
  • 8 dkg eritrit
  • 18 dkg darált dió
  • 1 evőkanál tömény kakaópor
  • 5 dkg cukormentes csokoládé
  • 3 evőkanál olaj
  • 1/2 csomag sütőpor
  • csipet só

Krém:

  • 4 dl tej
  • 2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • 2 evőkanál fehér liszt
  • 5 ml édesítőszer
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 15 dkg darált dió
  • 14 dkg szoba hőmérsékletű margarin

Bevonás:

  • 3 dl habtejszín

Dekorálás:

  • 16 szem dió és 5 kekszfenyő

Kekszfenyők:

  • 11 dkg graham liszt
  • 10 dkg kockamargarin
  • 2,5 ml édesítőszer
  • 1 teáskanál zöld mandulaaroma vagy zöld ételfesték