Töltött szerencsemalacok kaszinó tojással és franciasalátával

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Malackákhoz:

  • 60 dkg finomliszt
  • 1,5 tk só
  • 1 tk cukor
  • 1 tojás
  • 130 g (kisdoboz) joghurt
  • kb 2 dl tej
  • 0,5 dl olaj
  • 2,5 dkg élesztő

Kenéshez:

  • 15 dkg puha vaj
  • 1 ek liszt

Töltelék:

  • 10 dkg apróra vágott sonka
  • 10 dkg piritott bacon
  • 8-10 dkg reszelt sajt
  • pici só
  • bors
  • 1 apróra vágott lila hagyma
  • 20 dkg füstölt sajtkrém

Franciasaláta:

  • 1 kg franciasaláta zöldségkeverék (mélyhűtött)
  • 1 nagyobb alma
  • 4 kisebb savanyú csemege uborka
  • majonéz(ízlés szerint)
  • mustár(Ízlés szerint)
  • bors
  • 1 kis doboz tejföl
  • csipet só
  • cukor
  • fekete bors

Kaszinótojás:

  • 6tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • 1,5 dl tejföl
  • kevés cukor
  • bors