Töltött szerencsemalacok kaszinó tojással és franciasalátával
Hozzávalók 4 fő részére
Hozzávalók:
Malackákhoz:
- 60 dkg finomliszt
- 1,5 tk só
- 1 tk cukor
- 1 tojás
- 130 g (kisdoboz) joghurt
- kb 2 dl tej
- 0,5 dl olaj
- 2,5 dkg élesztő
Kenéshez:
- 15 dkg puha vaj
- 1 ek liszt
Töltelék:
- 10 dkg apróra vágott sonka
- 10 dkg piritott bacon
- 8-10 dkg reszelt sajt
- pici só
- bors
- 1 apróra vágott lila hagyma
- 20 dkg füstölt sajtkrém
Franciasaláta:
- 1 kg franciasaláta zöldségkeverék (mélyhűtött)
- 1 nagyobb alma
- 4 kisebb savanyú csemege uborka
- majonéz(ízlés szerint)
- mustár(Ízlés szerint)
- bors
- 1 kis doboz tejföl
- csipet só
- cukor
- fekete bors
Kaszinótojás:
- 6tojás
- 2 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál mustár
- petrezselyem
- 1,5 dl tejföl
- kevés cukor
- só
- bors