Túróhabos pavlova

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Habhoz:

  • 5 tojásfehérje
  • 35 dkg porcukor (ahány tojásfehérjéből készítjük, annyiszor 7 dkg porcukor)
  • 2,5 teáskanál ecet (1 tojáshoz fél teáskanál ecetet számoljunk)

Piskótához:

  • 4 tojás
  • 3 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1/2 cs sütőpor

Túróhabhoz:

  • 2 tojás sárgája
  • 125 g philadelphia krémsajt vagy mascarpone
  • 1 dl tej
  • 30 dkg túró
  • 1 rúd vanília közepe
  • 15 dkg cukor
  • 3 dl tejszín

Tetejére:

  • málna vagy egyéb más, savanykás, gyümölcs