Hozzávalók:
Tészta:
- 4 bögre liszt
- 4 tojás
- 1 bögre olaj
- 2 bögre tejföl
- 2 bögre cukor
- ízlés szerint vaníliás cukor
- 2 teáskanál só
- 2 zacskó sütőpor
- 3-4 evőkanál holland (keserű) kakaópor
A krémhez
- 1 csomag vaníliás főzés nélküli tortakrém
- 1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
- 1 – 1,5 liter tej
- 2,5 dl tejszín
A csokoládé öntethez:
- 1 liter víz
- 0,5 kg cukor
- 1 csomag keserű kakaópor
- 3 evőkanál kukoricakeményítő
A rumos-mazsolás sziruphoz:
- 1 üvegcse rum aroma
- 1 liter víz
- 2-3 marék mazsola
- 0,5 kg cukor
Szóráshoz
Tálaláshoz: