Hozzávalók:
Piskóta:
- 30 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 22 dkg cukor
- 1 bourbon vaníliás cukor
- 4 db tojás
- 4 ek tej
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1,5 tk fahéj
- pici só
- 4-5 alma
Joghurtos Krém:
- 3 dl habtejszín
- 1 nagy pohár fahéjas-almás joghurt (450 g)
- 1 cs zselatin fix
Vajkrém: (Ez csak akkor szükséges, ha marcipán bevonatos tortát készítünk!)
- 15dkg porcukor
- 15 dkg vaj vagy margarin
Hamis marcipán bevonat:
- 35 dkg porcukor
- 1 dl tej
- 20 dkg liszt
- 2 ek keményítő
- 2 ek mandulaaroma
- 10 g zselatin
- 2 ek víz
- 50 g margarin