Hozzávalók:
20 cm-es tortához:
Fehér laphoz:
- 3 egész tojás
- 19 dkg cukor
- 0,75 m olaj
- 0,75 ml langyos víz
- 19 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
Barna laphoz:
- 3 egész tojás
- 19 dkg cukor
- 0,75 m olaj
- 0,75 ml langyos víz
- 19 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2-3 ek kakaópor
Krémhez:
- 500 g mascarpone (nálam ez házilag készült, 2 nagy pohár tejföl és 2 nagy pohár natúr joghurt keverékéből, melyekből textília segítségével kicsepegtettem a savót, pár óra leforgása alatt /minimum 4 óra/ )
- 15 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor vagy ennek megfelelő eszencia
- csipet só
- 1 adag kávé kb 4 személyes vagy ennek megfelelő nescafé- ebből a krémbe csak 3-4 evőkanálnyi
- 500 m hbtejszín, ebből a krémbe csak 1,5 dl kell, a többibe mehet 1 cs habfix
Továbbá:
- 2 cs babapiskóta
- 2-3 dl tej
- kakaópor