Cukormentes rozmaringos szilvatorta

Hozzávalók 24 fő részére

Hozzávalók:
Tortalap:

  • 143 g darált dió
  • 44 g vaj
  • 150 g nyírfacukor (xilit)
  • 30 g zabliszt
  • 146 g tojásfehérje

Szilva töltelék:

  • 1 kg szilva
  • 80 g nyírfacukor (xilit)
  • negyed citrom leve
  • 7 db zselatinlap
  • 1 db rozmaringág

Krémsajt mousse:

  • 250 g zsírszegény natúr krémsajt
  • 130 ml tejszín
  • 10 g zselatin
  • 2 db tojássárgája
  • 1 db egész tojás
  • 65 g nyírfacukor (xilit)
  • 24 ml víz

Vaníliakrém:

  • 100 g tejszín
  • 20 g diabetikus fehércsokoládé
  • fél vaníliarúd
  • fél zselatinlap