Cukormentes rozmaringos szilvatorta
Hozzávalók 24 fő részére
Hozzávalók:
Tortalap:
- 143 g darált dió
- 44 g vaj
- 150 g nyírfacukor (xilit)
- 30 g zabliszt
- 146 g tojásfehérje
Szilva töltelék:
- 1 kg szilva
- 80 g nyírfacukor (xilit)
- negyed citrom leve
- 7 db zselatinlap
- 1 db rozmaringág
Krémsajt mousse:
- 250 g zsírszegény natúr krémsajt
- 130 ml tejszín
- 10 g zselatin
- 2 db tojássárgája
- 1 db egész tojás
- 65 g nyírfacukor (xilit)
- 24 ml víz
Vaníliakrém:
- 100 g tejszín
- 20 g diabetikus fehércsokoládé
- fél vaníliarúd
- fél zselatinlap