Gyümölcsös kuglóf szőlőkrémmel

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
A tésztához:

  • 3 tojás
  • 3 ek kristálycukor
  • 5 ek liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 5 kis fürt muskotályos vörös szőlő
  • 2 kisebb félkemény nektarin
  • vaj a kuglófforma kikenéséhez

A krémhez:

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 4 ek cukor
  • 400 ml tej
  • 1 fürt vörös szőlő
  • 3-4 ek Marsala-bor, elhagyható
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag habfixáló
  • 1 csomag vaníliás cukor

Az öntethez:

  • 1 ek citromlé
  • 2 ek házi vörösszőlő dzsem vagy meggylekvár

A díszítéshez:

  • porcukor
  • gyümölcsök