Májas táska és gosaku

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 500 g fagyasztott leveles tészta

Májas töltelékéhez:

  • 500 g csirkemáj
  • fél fej vöröshagyma karikákra vágva
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • olaj
  • 125 g ricotta
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • 1 kk mustár

Gosaku töltelékéhez:

  • 1 bögre kukorica
  • 250 g szeletekre vágott csiperkegomba
  • fél fej vöröshagyma karikákra vágva
  • bors
  • 100 g ömlesztett sajt
  • 125 g ricotta
  • bazsalikom
  • oregánó
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • vágott borsikafű

Sütés előtt a tésztára:

  • 1 tojás
  • szezámmag

Díszítéshez:

  • csemegeuborka
  • nyers uborka vékony, hosszú szeletekre vágva
  • őrölt pirospaprika