Hozzávalók:
24 cm-es tortaformához
Piskóta:
- 3 tojás
 
- 90 g liszt
 
- 70 g kristálycukor
 
- csipet só
 
Diós piskóta:
- 3 tojás
 
- 60 g liszt
 
- 30 g darált dió
 
- 70 g kristálycukor
 
- csipet só
 
Kakaós piskóta:
- 3 tojás
 
- 60 g liszt
 
- 30 g (Holland) kakaópor
 
- 70 g kristálycukor
 
- csipet só
 
Vaníliás krém:
- 300 ml tej
 
- 1 tasak vaníliás pudingpor
 
- 2 tojás fehérje
 
- 60 g cukor
 
- 1 tk vanília esszencia
 
Kakaós krém:
- 250 ml habtejszín
 
- 1 ek (Holland) kakaópor
 
- 1 ek porcukor
 
Tetejére:
- 100 g csokoládé
 
- 80 ml tejszín
 
- 250 ml habtejszín a torta oldalára
 
- dobos cukorral és darál dióval díszítettem