Hozzávalók:
24 cm-es tortaformához
Piskóta:
- 3 tojás
- 90 g liszt
- 70 g kristálycukor
- csipet só
Diós piskóta:
- 3 tojás
- 60 g liszt
- 30 g darált dió
- 70 g kristálycukor
- csipet só
Kakaós piskóta:
- 3 tojás
- 60 g liszt
- 30 g (Holland) kakaópor
- 70 g kristálycukor
- csipet só
Vaníliás krém:
- 300 ml tej
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 2 tojás fehérje
- 60 g cukor
- 1 tk vanília esszencia
Kakaós krém:
- 250 ml habtejszín
- 1 ek (Holland) kakaópor
- 1 ek porcukor
Tetejére:
- 100 g csokoládé
- 80 ml tejszín
- 250 ml habtejszín a torta oldalára
- dobos cukorral és darál dióval díszítettem