Pikáns májpástétom, citrusos gyümölcs aszpikkal
Hozzávalók 6 fő részére
Hozzávalók:
A pácoláshoz:
- 200 ml tej
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk majoránna
A pástétomhoz:
- 500 g sertésmáj
- 1-1 ek zsír és vaj
- 1 db közepes lila hagyma
- 2 ek Donum Terrae Diókrém
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk friss majoránna
- tengeri só
- színes borskeverék
- 2-3 friss zsálya levélke (vagy 1 kk szárított)
- 30 g aszalt sárgabarack
A gyümölcsös aszpikhoz:
- 2 nagyobb narancs
- 30 g aszalt sárgabarack
- 1 tk citromlé
- 3 ek barna cukor
- zselatin ( a gyümölcspép mennyiségéhez igazítva)