Dió”lisztes”, málnás pite

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
12 pitéhez
Tészta:

  • 80 g Batha-Porta dió-málna magőrlemény
  • 40 g teljes kiőrlésű rozsliszt
  • 100 g margarin
  • 50 g barna cukor(porrá őrölve)
  • 1 mk sütőpor
  • csipet só

Töltelék:

  • 300 g málna dzsem
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 mk frissen reszelt gyömbér (elhagyható)
  • 2 csapott tk étkezési keményítő
  • Morzsolt tészta:
  • 25 g zabpehely
  • 50 g Batha-Porta dió-málna magőrlemény
  • 50 g margarin
  • 1 evőkanálnyi barna cukor

Öntet:

  • 3 dl 20 %-os tejföl
  • 1 csomag vaníliás cukrot
  • 1 evőkanálnyi málna dzsem