Vaníliás-túrós zabpelyhes epres csokis élvezet

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Tészta:
a csésze 2 dl-es

  • 1 csésze liszt
  • fél csésze zabpehely
  • 3 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
  • 1 csésze cukor (helyettesíthető édesítőszerrel)
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 1/2 tk só
  • 1 tk ecet
  • 1 tk tiszta vanília kivonat
  • 5 evőkanál növényi olaj
  • 1 csésze víz

Krém:

  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 3 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • 25 dkg túró
  • fél kg eper
  • 1 tábla keserű csoki
  • 5 dkg vaj
  • 2-3 evőkanál cukor vagy ízlés szerint édesítőszer