Hozzávalók:
Lap:
- 7 tojás
- 14 dkg porcukor
- 14 dkg liszt
- fél cs sütőpor
Töltelék:
- 6 tojás
- 12 dkg porcukor
- 12 dkg liszt
- fél cs sütőpor
- 10 dkg darált dió
- 1 dl rum
- 2 dl baracklekvár
- fél puncs aroma
Szirup:
- fél l víz
- 40 dkg kristálycukor
Díszítéshez:
- 1,5 cs vaníliás pudingpor
- 4,5 dl tej
- 20 dkg teavaj
- 15 dkg porcukor
- fél puncs aroma
- kevés piros ételfesték
Cukormáz (ha ezzel szeretnénk bevonni)
- 18 dkg porcukor
- 1 ek olvasztott, zsíros margarin
- 3-4 ek forró víz
- pici piros ételszínező