Puncstorta

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Lap:

  • 7 tojás
  • 14 dkg porcukor
  • 14 dkg liszt
  • fél cs sütőpor

Töltelék:

  • 6 tojás
  • 12 dkg porcukor
  • 12 dkg liszt
  • fél cs sütőpor
  • 10 dkg darált dió
  • 1 dl rum
  • 2 dl baracklekvár
  • fél puncs aroma

Szirup:

  • fél l víz
  • 40 dkg kristálycukor

Díszítéshez:

  • 1,5 cs vaníliás pudingpor
  • 4,5 dl tej
  • 20 dkg teavaj
  • 15 dkg porcukor
  • fél puncs aroma
  • kevés piros ételfesték

Cukormáz (ha ezzel szeretnénk bevonni)

  • 18 dkg porcukor
  • 1 ek olvasztott, zsíros margarin
  • 3-4 ek forró víz
  • pici piros ételszínező