Göngyölt süllőfilé citromos mártással

Hozzávalók 1 fő részére

Hozzávalók:

  • 2 szelet süllőfilé (kb 15-20 dkg)

Pácoláshoz:

  • 1 zöld citrom (lime)
  • durva tengeri só
  • frissen őrölt bors
  • friss kakukkfű

Tekeréshez:

  • egy fél avokádó
  • 1 vékony szál sárgarépa párolva

Göngyöléshez:

  • 4 vékony szelet húsos bacon
  • 1 kisebb zsenge cukkini
  • hústűk a rögzítéshez
  • 2 ek olíva olaj

Citromos mártáshoz:

  • 1 zöld citrom leve és reszelt héja
  • 1 ek vaj
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 tojás sárgája
  • csipet só
  • 1 kk cukor

Körethez:

  • 2 közepes burgonya főzve