Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 23 dkg margarin
- 5 dkg porcukor
- 1 kk só
- 1,5 dkg élesztő
- 1 tojás sárgája
- 13 dkg tej
A mák töltelékhez:
- 15 dkg darált mák
- 10 dkg édes morzsa(darált keksz)
- 0,5 – 0,5 narancs és citrom reszelt héja
- 5 dkg mazsola (narancslébe áztatva)
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 közepes alma (reszelve)
- 15 dkg kristálycukor
- 0,5 dl víz
A gesztenyés töltelékhez:
- 25 dkg natúr gesztenye massza
- 5 dkg édes morzsa (kekszmorzsa)
- 2 tk rumaroma (vagy sütőrum)
- porcukor ízlés szerint
- 1 kk fahéj
- narancslé (ha túl száraznak értékelnénk az állagot)
A kenéshez: