Mogyorós, diós, Mikulás váró torta

Hozzávalók 3 fő részére

Hozzávalók:
Fondant:

  • 1 kg porcukor átszitálva
  • 1 ek zselatin
  • 1 ek margarin
  • 2 ek méz (nálam házi készítésű Pitypang szirup)
  • 4-6 ek víz

(ez egy nagy tortára elég Én csak a felét készítettem fele mennyiségből, de hátha Te nagyban gondolkozol ;) )

Tortalap:
18-as formába készült:

  • 3 tojás
  • 19 dkg cukor
  • 19 dkg liszt
  • 1 cs. sütőpor
  • 0,75 dl olaj
  • 0,75 dl langyos víz
  • mogyoró aroma (maxaroma) ízlés szerint
  • dió aroma(maxaroma) ízlés szerint
  • 2 ek. kakaó

Krém:

  • 4 dl tej
  • 2 ek. liszt vagy keményítő
  • 15 dkg cukor
  • mogyoró és rum aroma, ízlés szerint
  • 15 dkg margarin