Hozzávalók:
Fondant:
- 1 kg porcukor átszitálva
- 1 ek zselatin
- 1 ek margarin
- 2 ek méz (nálam házi készítésű Pitypang szirup)
- 4-6 ek víz
(ez egy nagy tortára elég Én csak a felét készítettem fele mennyiségből, de hátha Te nagyban gondolkozol ;) )
Tortalap:
18-as formába készült:
- 3 tojás
- 19 dkg cukor
- 19 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 0,75 dl olaj
- 0,75 dl langyos víz
- mogyoró aroma (maxaroma) ízlés szerint
- dió aroma(maxaroma) ízlés szerint
- 2 ek. kakaó
Krém:
- 4 dl tej
- 2 ek. liszt vagy keményítő
- 15 dkg cukor
- mogyoró és rum aroma, ízlés szerint
- 15 dkg margarin