Töltött húsos palacsinta gombamártással, burgonyakrokettel
Hozzávalók 2 fő részére
Hozzávalók:
- 6 sós palacsinta
- 30 dkg pűrésített pörkölthús
- 6 szelet gépsonka
- 10 dkg liszt
- 2 db tojás
- 10 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
A gombamártáshoz:
- 30 dkg erdei gomba
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 ek olaj
- só
- őrölt bors
- 1 tk piros paprika
- 1 tk házi paprikakrém
- 2 dl főzőtejszín
A burgonyakroketthez:
- 30 dkg burgonya
- 1 tk margarin
- 1 db felvert tojás
- 3 dkg finomliszt
- 1 cikk natúr sajt
- 1 csipet őrölt szerecsendió
- 1 késhegynyi őrölt bors
- ízlés szerint só
A panírozáshoz: