Töltött húsos palacsinta gombamártással, burgonyakrokettel

Hozzávalók 2 fő részére

Hozzávalók:

  • 6 sós palacsinta
  • 30 dkg pűrésített pörkölthús
  • 6 szelet gépsonka
  • 10 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj

A gombamártáshoz:

  • 30 dkg erdei gomba
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1 ek olaj
  • őrölt bors
  • 1 tk piros paprika
  • 1 tk házi paprikakrém
  • 2 dl főzőtejszín

A burgonyakroketthez:

  • 30 dkg burgonya
  • 1 tk margarin
  • 1 db felvert tojás
  • 3 dkg finomliszt
  • 1 cikk natúr sajt
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 1 késhegynyi őrölt bors
  • ízlés szerint só

A panírozáshoz:

  • 2 tojás
  • zsemlemorzsa