Gesztenyés-csokis mini fánkok

Hozzávalók

Nagyon szeretjük a gesztenyés édességeket, hát még a képviselő fánkot. Miért ne léphetnének szoros fúzióba?
Csokis sipkával a tetejükön, kicsit a levelek közt bujkáló gesztenye szemekre emlékeztetnek :)

Hozzávalók:
Égetett tésztához (30 darabhoz):

  • 2,5 dl víz
  • fél tk só
  • 115 g vaj
  • 23 dkg liszt
  • 4 egész tojás

Kenéshez:

  • 1 tojás sárgája kevés vízzel keverve

Krémhez:

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 3 dl tej
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 250 g gesztenyemassza
  • 2 ek rum vagy rumaroma

Mázhoz:

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 3 dkg vaj