Sütőtökkel és sajttal töltött fasírozott, hagymás burgonyával

Hozzávalók

Vasárnap előfordul, hogy bár szeret az ember főzni valami olyan finomságra vágyik, ami viszonylag hamar elkészül.
Így nem kell nélkülöznünk a vasárnapi asztalról a jó ízeket és a családra is több időnk marad! ;)
Ezért is esett a választásom erre a fasírtra, ami már kicsit az őszies ízek jegyében készült, mely ízt a sütőtök képviselt!

Hozzávalók:

  • 1 kg darált hús (ki milyen húst szeret)
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 kk őrölt bors
  • 1 ek őrölt piros paprika
  • 1 ek só
  • 1 egész tojás
  • 3-4 szikkadt zsemle
  • 1 kisebb sütőtök fele (kb olyan méret, mint a képen is látható)
  • némi szerecsendió
  • 5-10 dkg ízlés szerinti sajt
  • kevés zsemlemorzsa
  • olaj
  • víz

Köret:

  • 1 kg burgonya
  • két nagy fej vöröshagyma
  • olaj