Hozzávalók:
Felső laphoz:
- 10 db tojássárgája
- 30 dkg porcukor
- 5 ek hideg víz
- 35 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor
Középső laphoz:
- 10 db tojásfehérje
- 30 dkg porcukor
- 20 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 10 dkg tortadara
Alsó laphoz (vizes piskóta):
- 25 dkg porcukor
- 4 egész tojás
- 1 db citrom héja és leve
- 20 dkg liszt
- 4 ek forró víz
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- 7,5 dl tej
- 10 ek rétesliszt
- 20 dkg porcukor
- 30 dkg Ráma margarin
- 1 db citrom leve
A tetejére:
- 15 dkg csokoládé
- 2 ek étolaj
Továbbá:
- 31×37 cm-es tepsi
- szilikonos sütőpapír