Tejszínes rózsa

Hozzávalók

Hozzávalók:
Piskóta

  • 8 db tojás
  • 40 dkg cukor
  • 40 dkg liszt
  • 2 cs sütőpor
  • 8 evőkanál víz
  • 2 cs vaníliás cukor(ez a vizes piskóta)
  • 1 üveg baracklekvár

Barna tészta:

  • 9 db tojás
  • 3 evőkanál víz
  • 1 cs sütőpor
  • 23 dkg darált dió
  • 23 dkg cukor
  • 4 evőkanál kakaópor
  • 6 evőkanál rétesliszt

Tetejére:

  • 2 cs tejszínes pudingpor
  • 8 dl tej
  • 25 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • kevés citromlé
  • 4 evőkanál liszt
  • 15 dkg étcsokoládé bevonó
  • kevés olaj