Jegesmedve keksz

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Keksz:

  • 17 dkg vaj
  • 10 dkg mascarpone
  • 10 dkg kristálycukor
  • 1 tojás (56 g)
  • 2 teáskanál vaníliakivonat (vagy vaníliapaszta)
  • 37,5 dkg finomliszt
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő
  • 0,5 teáskanál sütőpor
  • 0,5 teáskanál finom só

Krém:

  • 22 dkg vaj
  • 1 ek vaníliakivonat (vagy vaníliapaszta)
  • 0,5 teáskanál só
  • 10 dkg porcukor
  • 60 g habtejszín

Díszítés:

  • kristálycukor (vagy fehér dekocukor)
  • csokicsepp
  • kevés olvasztott csoki
  • rózsaszín dekorcukor